شمانیوز
شما نیوز

کمبود آب شرب در خرمشهر

کمبود آب شرب در خرمشهر

امروز و در پی شکسته شدن خط انتقال آب غدیر، آب در محل های عرضه آب شیرین خرمشهر با محدودیت توزیع می شود.

به گزارش شما نیوز ، right;"> خبرگزاری مهر: امروز و برای دومین روز پیاپی پس از احداث سد مارد که قرار بود مانع ورود آب شور به رودخانه کارون و بهمنشیر شود. مردم خرمشهر آبی با EC بالا را به عنوان آب شرب شیرین تحویل گرفتند.

همزمان با شور شدن کم سابقه آب شهری که به دلیل قطع شدن سهمیه آب غدیر ایجاد شده است تقاضا برای آب شیرین تصفیه شده از محل های عرضه این آب شیرین افزایش یافته که در این محل ها نیز با کاهش عرضه مواجه شدند.

سید امیر موسوی یکی از شهروندان خرمشهری اظهار می کند: امروز حتی در آب فروشی های آب با محدودیت به فروش می رسید.

وی توضیح می دهد: از فروشنده که دو دبه آب ۲۰ لیتری برای دو خانواده خواستم از دادن یکی امتناع کرد و در پاسخ گفت سهمیه بندی شده است. چند مرکز آب شیرین فروشی هم امروز تعطیل است.

صف های بلند آب در خرمشهر در مدت اخیر به ویژه در دو روز گذشته کم سابقه بوده است.

قیمت بشکه های آب ۲۰ لیتری و همینطور آب معدنی در چند روز اخیر و همزمان با بحران آب افزایش یافته است.

تجمع های اعتراضی مردم آبادان وخرمشهر گواه این مدعاست.

نماینده مردم خرمشهر در مجلس لزوم ارائه راهکار در کنار بیان مشکل را یک نقد منصانه می داند و می افزاید: راهکار همین اقداماتی است که انجام شده. انجام پروژه فاز ۲ غدیر که ۶ ماه زمان می برد در عرض تنها ۴۵ روز گواه پیگیری های انجام شده است.

وی، علت شور شدن این دو روز گذشته را شکسته شدن لوله آب غدیر در هویزه اعلام می کند و می گوید: شب سه شنبه ساعت ۱۰ شب لوله آب غدیر در هویزه شکست و مجبور شدند آب غدیر را ببندند که دیگر هیچ آبی به خرمشهر نرسید.

وی ادامه می دهد: دو راه وجود داشت یا آب را قطع کرد و مردم مجبور. شوند بی آبی را تجربه کنند و یا آب از کانال ژیان تامین کرد. مجبور شدیم آب شور وارد لوله های آب کنیم.

وی از پایان تعمیر محل شکستگی لوله غدیر خبر می دهد و در ادامه یادآور می شود از زمان تعمیر تا اتصال مجدد آب غدیر که ۷۵ درصد آب شرب خرمشهر را تامین می کند مدت زمانی چند ساعته نیاز دارد.

طبق گفته ها قرار است خط دوم غدیر ۱۵ تیر تکمیل شده و بعد از تکمیل فاز دوم آب غدیر سهمیه آب آبادان از ابن طرح آبرسانی به ۱۵۰ و خرمشهر به ۱۰۰ مترمکعب افزایش می یابد تا آب شرب مردم این دو شهرستان به طور کامل از آب غدیر تامین شود.

شکستگی اخیر خط انتقال آب غدیر در هویزه نگرانی برخی فعالان اجتماعی از این مورد که آیا تکیه بر آب غدیر تصمیم صحیحی است را قابل تامل کرده است. این سوال پیش می آید که در صورت هر گونه اختلال در آبرسانی غدیر آیا مردم خرمشهر و آبادان مجبورند این شرایط را باز هم تجربه کنند؟

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین