
روش های قدیمی مبارزه با قاچاق آسیب شناسی شود

استاندار فارس، مبارزه امنیتی و انتظامی را آخرین گام در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز دانست و گفت:تدوین یک برنامه کمیتپذیر باشاخصهای معین برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضروری است.
به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، حسینعلی امیری در آئین تکریم و معارفه دبیر جدید کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان فارس اظهار داشت: یکی از راههای رشد اقتصاد مبارزه با قاچاق است و در تصویب قوانین و مقررات اقتصادی بایستی نقش و جایگاه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز لحاظ شود.
وی ادامه داد: هریک از اعضا در دستگاههای تحت مدیریت خود مسئولیت برنامهریزی در جهت جلوگیری از قاچاق کالا و ارز را بر عهده دارند.
او با اشاره به بهرهگیری از جی پی اس در زمینه پایش سوخت ماشینآلات کشاورزی، آن را نمونه خوبی دانست که در زمینه مبارزه با قاچاق سوخت مؤثر بوده و بایستی به عنوان الگو مورد توجه قرار گیرد.
امیری با یادآوری ماهیت اقتصادی این کمیسیون گفت: باید هر جا قوانین و مقررات مرتبط با مسائل اقتصادی تصویب میشود، نمایندگانی از کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اثر آن را در سایر موارد که منجر به قاچاق نگردد مد نظر داشته باشند.
وی طرحها و لوایح پیشنهادی و قوانین تصویب شده در کمیسیونهای دولت و مجلس را در صورتی تأثیرگذار و منطبق با واقعیت خواند که همهجانبه بوده و آثار و تبعات آن در نظر گرفته شده باشد.
استاندار فارس مبارزه امنیتی و انتظامی را آخرین گام در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز عنوان کرد و افزود: ترکیب اعضای کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نشان میدهد که مقابله با قاچاق تنها وظیفه نیروهای نظامی و انتظامی نیست بلکه همه اعضا و مدیران بایستی در جایگاهی که حضور دارند با تدوین یک برنامه کمیتپذیر با شاخصهای معین، نقطه عزیمت خود را برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز مشخص نمایند.
وی بر ضرورت آسیبشناسی روشهای قدیمی تأکید و تصریح کرد: انسان با شرایط خو میکند و در برابر تغییر مقاوم است، از این رو بایستی تلاش کرد با نقد روشهای کهنه و مطالعات تطبیقی و استفاده از تجربیات سایر کشورها که در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز توفیقاتی داشتهاند، فعالیتهای نو و مؤثر صورت گیرد.
لازم به ذکر است در این مراسم از زحمات مرتضی وصالی تقدیر و پرویز کهندل به دبیری این کمیسیون منصوب شد.