بازدید میدانی رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجمع نظام مسائل کشور از منطقه اقتصادی ری
رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع نظام مسائل کشور در بازدید از منطقه اقتصادی ری با ثبت مسائل و مشکلات این واحدها برای پیگیری گفت: کارگروه رفع موانع تولید با حضور خود مدیران تولیدیها و کارخانههای در کمیسیون اقتصادی تشکیل می شود.
به گزارش روابط عمومی کمیسیون اقتصادی مجمع نظام مسائل کشور، نشست علیاصغر ولایتی با برخی از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی احمدآباد در باب توانمندیها، ظرفیتها و مسائل و مشکلات کارخانهداران، تولیدگران و فعالان اقتصادی شهرستان ری به همت لطفالله ستاره رئیس کمیسیون اقتصادی استان تهران برگزار شد.
علیاصغر ولایتی در این نشست به جایگاه مشورتی، پیگیری و مطالبه گری مجمع اشاره داشت و گفت: هدف ما رفتن بین مردم و صاحبان صنایع و شنیدن مسائل و مشکلات آنهاست تا بتوان با بررسیهای لازم مسائل، در کمیتههای تخصصی با مشورت نخبگانی و کارشناسی و بعضاً مراجعه به سازمانهای متولی و موردنظر مشکلات را حل کرد.
وی افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب امروز مسئله اقتصاد مسئله اصلی کشور است لذا کمیسیون اقتصادی مجمع با تمام توان علمی و نخبگانی و بدون ادعا برای کمک به حل مشکلات اقتصادی و گرهها و موانع بر سر راه تولید تلاش میکند و برای اعتلا و توسعه اقتصادی کشور در کنار مردم و مسئولان مردم باور و متعهد ایستاده است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع نظام مسائل کشور در ادامه اظهار داشت: این مجموعه برای رفع دغدغهها و مشکلات تولیدکنندگان واقعی و دلسوز کشور در راستای احقاق حق مردم و اعتلا و رشد و توسعه کشور بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب تلاش میکند اما با اینکه ما مجموعه اجرایی نیستیم اما با فکر و ایده و مطالبه گری به دولت کمک میکنیم.
ولایتی در پایان ضمن قدردانی از فعالان اقتصادی، کار اقتصادی سالم و توسعه محور را در شرایط کنونی جهاد اقتصادی عنوان کرد و افزود: ما با اعضای دلسوز و متعهد کمیسیون در کنار مردم و فعالان اقتصادی مردم دوست هستیم.
در ادامه فرشاد فرهادی رئیس شورای سیاستگذاری کمیسیون اقتصادی با تبیین اهمیت و جایگاه 60 ماده رفع موانع تولید در سال 1394 و توضیحاتی که در باب اهمیت این مفاد از تولیدکنندگان خواست که با مطالعه این مفاد رفع موانع تولید و تطابق موارد و مشکلات خود با آن به ارائه موضوعات بپردازند تا قابلیت بررسی و ارائه راهکارهای دقیق داشته باشد.
مدیرعامل شرکت ستاره فام فارسیان به موضوع تحریمهای ظالمانه و برخی سو مدیریتها پرداخت و گفت: گاهاً بدسلیقگی مدیران منجر به رسوب 6 ماهه کالا در گمرک شده که این 6 ماه هزینهای انبارداری و تورم بر روی کالا کشیده میشود و این امر مهمی در گران شدن کالاها دارد و همه این فشار بر روی مردم و مصرفکننده هست.
وی افزود: سامانههای ثبت کالا و عدم به روز بودنشان و عدم اطلاعرسانی دقیق، حق آب از قنات و پر کردن چاههای واحدهای تولیدی سال 66 که منجر به فقدان آب و عدم تولید و غیرفعال شدن کارخانههای شده است.
در نهایت از سه واحد تولیدی بازدید مفصلی شد و مسائل و مشکلات این واحدها برای پیگیری ثبت گردید و مقرر شد با بررسی رصد فعالانه و تشکیل کارگروه رفع موانع تولید با حضور خود مدیران تولیدیها و کارخانههای در کمیسیون اقتصادی به بررسی دقیق و مستمر این مسائل در بخش صنایع و تولیدات پرداخته و مسئولین و سازمانهای متولی با راهکارهای عملیاتی ارائه گردد.