شمانیوز
شما نیوز

اخبار حوادث

سرشبکه قاچاق دختران ایرانی در دام اطلاعات سپاه | قاچاق دختران ایرانی در آذربایجان غربی

با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان سرکرده یکی از مخوف ترین باندهای قاچاق دختران ایرانی در آذربایجان غربی دستگیر شد.

سرشبکه قاچاق دختران ایرانی در دام اطلاعات سپاه | قاچاق دختران ایرانی در آذربایجان غربی

به گزارش شمانیوزسرشبکه قاچاق دختران ایرانی در آذربایجان غربی دستگیر شد. قاچاق دختران ایرانی از معضلات جدید مهم اجتماعی است که در حال حاضر رخ می دهد. داستان قاچاق دختران ایرانی موضوعی نگران کننده است که توسط رییس سازمان تعزیرات حکومتی کشور هم بررسی شده بود. با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان سرکرده یکی از مخوف ترین باندهای قاچاق دختران ایرانی در  آذربایجان غربی دستگیر شد.

دستگیری سر شبکه قاچاق دختران ایرانی در آذربایجان غربی

 

سازمان اطلاعات سپاه آذربایجان غربی:

این شبکه با کشورهای همسایه در ارتباط بوده و شعاع فعالیت آن در تمام سطح کشور بوده است. در ظلل توجهات حضرت ولی عصر (عج) سر شبکه قاچاق دختران و زنان ایرانی به یکی از کشورهای منطقه جهت فحشاء و هدایت و پشتیبانی از گروه‌های همجنس گرایی که تحت حمایت سرویس‌های اطلاعاتی فرا منطقه‌ای فعالیت می‌کردند طی عملیات پیچیده و چند لایه اطلاعاتی برون مرزی در تور اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان آذربایجان غربی گرفتار شدند.

آذربایجان غربی با سه کشور ترکیه، عراق و جمهوری آذربایجان نزدیک هزار کیلومتر مرز مشترک دارد.

در کشور ترکیه به خصوص در منطقه آنالیا و آنتالیا وضعیت ایرانیان قاچاق شده بسیار وخیم است. اغلب آنها بدون پروانه کسب و بدون نظارت مراقبت های بهداشتی مشغول فعالیت های سازمان یافته هستند.

چندی قبل رییس سازمان تعزیرات حکومتی کشور از وضعیت قاچاق انواع کالاها و در نهایت تنزل شان انسانی در این فرآیند یعنی قاچاق دختران و زنان جوان ایرانی به کشورهای همسایه سخن گفت. به نقل از خبرگزاری های کشور، بیان علیرضا جمشیدی در این باب اگرچه به تعبیری حرف تازه ای محسوب نمی شد اما از حیث التفاتی و توجه به این معضل بزرگ به مثابه مهم ترین و در عین حال جدی ترین سند سال های اخیر است که نه تنها به موضوع قاچاق زنان رسمیت و حقیقت می بخشد بلکه از سوی دیگر ظرفیت ایجاد بسترهای مهم و حیاتی در این خصوص که بشود مبارزه یا حتی مقابله جدی با این معضل کرد را هم ایجاد و هم هموار می کند.

معضل بحرانی به نام قاچاق دختران ایرانی

شاید با برنامه ریزی های دقیق و شناخت کامل به این مقوله بتوان دست کم با این فساد همه جانبه و ویرانگر به نوعی برخورد کرد که نه تنها شاهد کاهش آمار افراد قاچاق شده باشیم بلکه بتوان جایگاه تخریب هویت و شخصیت ایرانی را که از این طریق با علامت سوال مواجه می شود تا حدود بسیار زیادی بهبود بخشید اما واقعیت های موجود در این فرآیند بیش از هر مقدمه چینی و اقدام عملی در این راستا باید مورد بررسی قرار گیرند چراکه ما بدون شک با یک گردونه تغییر مفاهیم و معیارها در ریشه یابی و آسیب شناسی این معضل بزرگ مواجه هستیم.

قاچاق دختران ایرانی

 قاچاق زنان و هویت مردانه ایرانی

رویه داستان قاچاق زنان و دختران در ایران به نوبه خود یکی از بزرگ ترین بحران های شخصیتی و اجتماعی ما ایرانیان بالاخص در سال های اخیر به حساب می آید. از سویی وقتی صحبت از صادرات دختران به کشورهای دیگر می شود، تاسف و وجدان هر ایرانی باید جریحه دار شود. اما از سوی دیگر همین وجدان و غیرت ایرانی جریحه دار شده هنگام عمل و کنش در امر اجتماعی و سیاسی هیچ کاری از پیش نبرده و نمی تواند ببرد.

در این میان دختران ایرانی، زنان جوان و آسیب دیده از نهاد خانواده به کشورهای دیگر قاچاق می شوند. عکس ها و فیلم های آنها در شبکه های اجتماعی و فیلم های مستند انتشار می یابد و در نهایت امر چون بی شک ایرانیانی دخیل در این برنامه بوده و هستند و از سوی دیگر سراب کسب درآمدهای زیاد و آنی و همچنین ایجاد بسترهای مناسب زندگی در آن کشورها برای افراد قاچاق شده و قاچاقچی در مدت زمان کوتاه نه تنها هیچ مغایرت و حتی مشکلی بر سر راه این قاچاق شوم ایجاد نمی کند بلکه تنوع و گسترش هر روزه این فرآیند را نیز شاهد هستیم.

همپایی آمار قاچاق دختران ایرانی با قاچاق اجناس

نکته مشکل ساز دیگر در این میان این است که قاچاق زنان و دختران در معیارهای اندازه گیری و آماردهی، همپای آمار و معضل قاچاق اجناس و کالاها طبقه بندی می شود. این امر اگرچه می تواند توجیه قانونی و کارکردگرایی داشته باشد اما به اندازه ارزش و قیمت کالا، شان انسانی نیز دستخوش همان تنزل می شود و در غایت امر، کالا شدن دختران نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا عاملی مهم در افزایش این نوع قاچاق و نیز عدم ریشه کن کردن آن می شود. به طور طبیعی ما هم مانند بسیاری از کشورهای دیگر جهان با این پدیده مواجه هستیم.

دختران ویتنامی که به چین می روند، تایلندی ها و فلیپینی هایی که به کشورهای عربی بالاخص عربستان سعودی برای کارهای سرپرستی کودکان و پرستاری می روند و هراز گاهی به دلیل آزارهای جنسی و ... که رخ می دهد، مجبور به اعتراض می شوند و به همین علت در مقابل سفارتخانه های کشورهایشان تجمع می کنند تا دختران روس که تقریبا به سرتاسر جهان صادر می شوند نمونه هایی بارز از این جریان جهانی هستند.

دلایل قاچاق دختران ایرانی

مطابق با شرایط موجود ایران هم سهمی از این نقل و انتقالات دارد و شان و التزام ایرانیان به مبادی اخلاقی دینی و ملی نباید اجازه دهد چنین رویدادهای تلخی حتی برای یک نمونه رخ دهد که از قضا با نادیده گرفتن همه این موارد، روی می دهد، در صورتی که هیچ اقدام یا فعالیتی در برخورد یا تعدیل و کنترل این تجارت به طور جدی نشده و نمی شود. از این رو طبیعی است که هرروز شاهد گسترش این قاچاق و تجارت نامشروع باشیم. چنانچه وضعیت فقر و نبود امکانات مناسب در راستای کسب درآمد را یک ساختار کلی در نظر بگیریم، بلاشک باید اقدامات گسترده و متنوعی صورت بگیرد تا در این فرآیند شاهد قاچاق دختران نباشیم.

مشکل بیکاری و نبود درآمد کافی برای افراد، گسترش اعتیاد در کشور و از همه مهم تر آمار تاسف بار طلاق که بیش از هرچیز به رفتارهای جدید و این زمانی ما ایرانی ها و متعلقات و جهان بینی های ما ایرانی ها باز می گردد، از مهم ترین عوامل قاچاق دختران و صادرات زنان به کشورهای دیگر محسوب می شوند.

طبیعی است با عدم کاهش و همچنین کاهش آمار معضلات ناشی از این فساد و نیز ایجادکننده این فسادها نمی توانیم شاهد کاهش این آمار وحشتناک دختران و زنان جوانی باشیم که در کشورهای همسایه خودفروشی های سازمان یافته و گروهی می کنند. اما دست کم نمود عینی و چند و چون این فرآیندها می توانند نشان دهنده نوع و نحوه وقوع این بحران باشند تا دست کم نوع آسیب شناسی های ما و مواجهه با این معضلات را در برگیرند. چراکه به وضوح مشخص است دست اندرکاران سلامت جامعه و ارگان های دولتی و حتی مراکز فعال اجتماعی که باید ناظر، تحلیلگر و حتی کنترل کننده این بحران ها باشند، نه تنها هیچ گونه شناختی از این بحران ندارند بلکه در سردرگمی های طویل المدت و تاسف باری به سر می برند که در نهایت می توانند آمارهای اشتباه و بدون دقتی از این مشکلات ارائه دهند.

اگر این بحث را مبنای شناخت این بحران فاجعه آمیز بدانیم و از سوی دیگر به بخش دوم گفته های اخیر رییس سازمان تعزیزات حکومتی مراجعه و استناد کنیم، می توانیم به دنبال سرنخ های این تجارت شوم هم باشیم. مضاف بر اینکه این مقام مسوول در تداوم گفته های اخیر به آرایشگاه هایی اشاره کرده اند که مسوولیت و هماهنگ کننده این تجارت و رویداد منفی را داشته و دارند. از این رو صرفا در یک جست وجوی خطی، منشا آرایشگاهی این قاچاق مورد بررسی قرار گرفته است.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied