قوانین دست‌وپاگیر انگیزه سرمایه گذاران را کاهش می‌دهد

فرماندار شیراز گفت: قوانین و مقررات دست و پا گیر، انگیزه فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران بخش خصوصی را کاهش می‌دهد.
قوانین دست‌وپاگیر انگیزه سرمایه گذاران را کاهش می‌دهد

به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، سید علاالدین کراماتی در جریان بازدید از یک شرکت صنعتی در شهرک صنعتی شیراز اظهار داشت: اگر به دنبال تشویق و ترغیب سرمایه‌گذاران به فعالیت های صنعتی و راه‌اندازی کار و تولید و به دنبال آن ایجاد اشتغال هستیم، تحقق این مهم مستلزم تسهیل امور و شرایط و حمایت همه جانبه از این قشر است.

او ادامه داد: پیشرفت و توسعه تنها با تلاش، حضور میدانی و عمل‌گرایی محقق می‌شود.

دیگران چه می خوانند:

وی، تشویق سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری را ضروری دانست و گفت: باید از فرصت‌ها حمایت کرد تا ثروت‌ها در کشور باقی بماند.

فرماندار شیراز گفت: برخی مسئولان در گذشته تنها به مسائل ذهنی و کلیات توجه داشته‌اند و نگاهشان به صنعت و سعادتمندی جامعه ناکافی بوده که این روند باید اصلاح شود و در کشور علم و عمل مبنای پیشرفت قرار گیرد.

او با اشاره به برنامه‌ها و اقدامات دولت وفاق ملی در جهت حمایت از تولید بیان کرد:استاندار فارس به عنوان یک مدیر توانمند، دارای یک شخصیت ملی است که با درایت و کوشش، عدالت را مبنای کار در استان قرار داده است.

قوانین دست‌وپاگیر انگیزه سرمایه گذاران را کاهش می‌دهد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟