پذیرش وثیقه سهام برای دریافت وام با همکاری دو بانک

پذیرش وثیقه سهام برای دریافت وام با همکاری دو بانک
پذیرش وثیقه سهام برای دریافت وام با همکاری دو بانک

به گزارش شمانیوز، محمود حسنلو در گفتگوی تلویزیونی با شبکه خبر در این‌باره گفت: در تلاش هستیم زیر ساخت وثیقه قرار گرفتن همه نماد‌ها یا همه سهام سهامداران را آماده کنیم و به صورت الکترونیکی در اختیار بانک‌ها قرار دهیم تا آن‌ها بتوانند به پشتوانه وثیقه سهام به سهامداران تسهیلات ارائه دهند.

آماده شده 2 بانک

دیگران چه می خوانند:

وی افزود: بانک ملی و بانک قرض الحسنه مهر ایران در این زمینه پیشتاز هستند و به زودی با فراهم شدن بستر‌های قانونی، این دو بانک ارائه تسهیلات را آغاز خواهند کرد.

فرایند غیر حضوری

 حسنلو اضافه کرد: آن چیزی که برای شرکت سپرده گذاری مهم است احراز هویت سهامداران است که به صورت کاملاً الکترونیکی انجام خواهد شد و نیازی به مراجعه حضوری نخواهد بود.

الزام سجامی بودن

معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه گفت: همه کسانی که می‌خواهند از این تسهیلات استفاده کنند حتماً باید در سامانه سجام ثبت نام کرده باشند.

 وی افزود: در جریان اجرای این طرح مشتری می‌تواند سهام هایی که می‌خواهد وثیقه شود و تعداد آن ها را از طریق سامانه انتخاب کند و در مرحله بعد این درخواست به بانک ارسال می‌ شود تا بقیه مراحل وثیقه سهام انجام شود.

 

روابط عمومی سمات

پذیرش وثیقه سهام برای دریافت وام با همکاری دو بانک

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟