کامبک پرسپولیسی‌ها، مهدوی کیا را هم هیجانی کرد

کامبک پرسپولیسی‌ها، مهدوی کیا را هم هیجانی کرد
کامبک پرسپولیسی‌ها، مهدوی کیا را هم هیجانی کرد

به گزارش شمانیوز؛ در شبی که پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان، تا پیش از دقیقه ۷۶، با سه گل از استقلال خوزستان در ورزشگاه آزادی عقب افتاده بود و امید خود را به قهرمانی از دست داده بود، به یک باره شاگردان اوسمار با ارائه نمایشی فوق العاده و دلچسب توانستند نتیجه بازی را به ۴-۳ تغییر دهند و به لطف توقف استقلال مقابل نساجی مازندران، صدرنشینی لیگ را هم تصاحب کنند.

پرسپولیس
در چنین شرایطی مهدی مهدوی کیا پیشکسوت محبوب تیم پرسپولیس با انتشار یک استوری به کامبک فوق العاده این تیم واکنش نشان داد و نوشت: تا آخرین لحظه ایمانتان را از دست ندهید.

دیگران چه می خوانند:

تیم پرسپولیس در دو بازی باقی مانده خود باید به مصاف شمس آذر قزوین و مس رفسنجان بروند که البته با توجه به صدرنشینی آنها، اکنون مسیر قهرمانی آنها هموار شده و طی کردن این راه، در اختیار خودشان است.

 

کامبک پرسپولیسی‌ها، مهدوی کیا را هم هیجانی کرد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟