جلسه کمیته داخلی رفع موانع تولید در منطقه آزاد ماکو برگزار شد

جلسه کمیته داخلی رفع موانع تولید و تسهیل سرمایه‌گذاری در سازمان منطقه آزاد ماکو به ریاست حسین گروسی و با حضور معاونان و مدیران تخصصی این سازمان برگزار شد.
جلسه کمیته داخلی رفع موانع تولید در منطقه آزاد ماکو برگزار شد

در این نشست، «اتاق تسهیل و کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری» به‌عنوان محور اصلی هماهنگی و پیگیری مسائل سرمایه‌گذاری، 9 موضوع مهم در حوزه سرمایه‌گذاری را مطرح و بررسی کرد. موضوعات یادشده پس از طرح در جلسه، به‌صورت تخصصی مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت.

در ادامه این نشست، مصوباتی با هدف کوتاه‌سازی فرآیندهای اداری، تسریع در روند تصمیم‌گیری و ایجاد سازوکار نظارتی برای رصد مستمر پرونده‌های سرمایه‌گذاری به تصویب رسید.

دیگران چه می خوانند:

بر اساس تصمیمات اتخاذشده، اتاق تسهیل و کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری موظف شدند با پایش دقیق و مستمر پرونده‌ها، ضمن تقویت هماهنگی با معاونت‌ها و مدیریت‌های تخصصی، اقدامات لازم را در راستای حمایت عملیاتی از سرمایه‌گذاران و رفع موانع تولید به‌عمل آورند.

جلسه کمیته داخلی رفع موانع تولید در منطقه آزاد ماکو برگزار شد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟