صادرات 120 میلیارد دلاری از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

صادرات 120 میلیارد دلاری از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
صادرات 120 میلیارد دلاری از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

به گزارش خبنگار شمانیوز و به نقل از فرینا: مرتضی بانک در ارتباط تلفنی با تحریریه بخش خبری 21 شبکه یک سیما درباره ضرورت ایجاد توازن در صادرات و واردات از مناطق آزاد، افزود: با توجه به تاکیدات دولت و به ویژه مقام معظم رهبری برای افزایش تولید و صادرات‌،‌ سیاست های مختلفی توسط مناطق آزاد و ویژه اجرا شده است.

او گفت: رویکرد جدی را در همه مناطق آزاد به مدیران عامل و فعالان اقتصادی در حوزه افزایش تولید‌، کاهش موانع تولید و ایجاد امکانات مناسب برای تولید و صادرات ابلاغ و فراهم کردیم.

دیگران چه می خوانند:

مشاور رییس جمهور افزود: دیدگاه مثبتی در میان فعالان اقتصادی و مدیران به وجود آمده است و در همین چارچوب سامانه مبادلات اعتباری را برای سهولت تولید‌، راه اندازی کردیم.

مرتضی بانک با اشاره به اینکه مبنای صادرات، تولید داخلی است، اضافه کرد: هر قدر تولید داخلی افزایش یابد امکان صادرات، بهتر فراهم می شود.

او افزود: ایجاد اعتبارسنجی سرمایه گذاران را فراهم کردیم تا بتوانند با سهولت با بانک ها ارتباط برقرار و نقدینگی مورد نیاز خود را دریافت کنند.

دبیر شورایعالی مناطق‌آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه برآیند خوبی را در تولیدات و صادرات داشتیم، گفت: در چارچوب راهبردهای مقام معظم رهبری بخش زیادی از واردکنندگان ما به سمت تولیدکننده گرایش پیدا کردند و واحد های زیادی به این شکل در حال فعالیت هستند.

مرتضی بانک با اشاره به اینکه 15 کشور همسایه داریم،‌ افزود: از مرزهای افغانستان به ویژه چابهار برنامه های مختلفی را برای همکاری و صادرات و مبادله بازرگانی و صنعتی داریم.

او گفت: با ارتباطات زیاد و مستمر با مقامات عراق و ترکیه توانستیم ساماندهی مناسبی را در مرزهای این دو کشور انجام دهیم. 

صادرات 120 میلیارد دلاری از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟