سفر حج
۱۴ قلم داروی ممنوعه در سفر حج
فرمانده پلیس فرودگاههای کشور درباره همراه بردن مواد ممنوعه توسط زائران حج گفت: زائران این مواد را به هر شیوهای که همراه داشته باشند قطعا پلیس فرودگاه با استفاده از فناوریهایی که در اختیار دارد این اقلام را کشف و ضبط خواهد کرد و به زائر نیز اجازه خروج از کشور داده نخواد شد.
به گزارش شمانیوز؛ سردار محسن عقیلی فرمانده پلیس فرودگاههای کشور گفت: قطعا برای اینکه حجاج بتوانند سفری همراه با آرامش و اسایش داشته باشند باید مواردی را رعایت کنند و به توصیههایی که گفته میشود، توجه داشته باشند.
پلیس فرودگاه با فناوری مواد ممنوعه را کشف میکند
وی افزود: یکی از مواردی که به وظایف پلیس برمیگردد و بسیار مهم است توجه به همراه نداشتن اقلام ممنوعه است این موضوع شامل داروهایی ممنوعه در کشور میزبان، مواد روانگردان و موارد مخدر میشود که به هیچ عنوان نباید همراه داشته باشند.
فرمانده پلیس فرودگاههای کشور گفت: قطعا به هر شیوهای که همراه داشته باشند پلیس فرودگاه با استفاده از فناوریهایی که در اختیار دارد این اقلام را کشف و ضبط خواهند کرد و به هیچ عنوان اجازه عبور مواد ممنوعه داده نخواهد شد.
بازماندن زائران خاطی از سفر حج
عقیلی گفت: اگر از زائری در گیت پلیس اقلام ممنوعه کشف شود، اجازه سفر داده نخواهد شد و حیف است که بعد از سالها انتظار به خاطر یک مورد سو از این سفر معنوی باز بمانند.
وی عنوان کرد: مورد دیگر این است که زائران در قالب کاروان به فرودگاه مراجعه کنند و از آوردن اطرافیان به عنوان بدرقهکننده به صورت جدی خودداری کنند تا سایر زائران دچار مشکل نشوند.
عقیلی افزود: در برگشت هم برای استقبال از حجاج در مکانی خارج از فرودگاه تجمع صورت بگیرد و از تجمع در فرودگاهها خودداری کنند.
زائران هیچ بستهای را به عنوان امانت قبول نکنند
فرمانده پلیس فرودگاههای کشور گفت: زائران در زمان اعزام هیچ بستهای را به عنوان امانت قبول نکنند، زیرا نمیدانند آن بسته حاوی چه محتویاتی است و ممکن است با مشکلاتی همراه شود.
وی اظهار کرد: پلیس فرودگاه در ۲۱ ایستگاه پروازی دوشادوش سایر عوامل اجرایی حج و با آمادگی کامل و صد درصد افتخار دارد که به حجاج خدمت کند که سفر آنها بدون مشکل انجام شود.
۱۴ قلم داروی ممنوعه در سفر حج
برخی از زائران علیرغم تمام توصیهها و کلاسهای آموزشی در سالهای گذشته، اقلام ممنوعه همراه خود داشتند که دچار مشکل شدند.
۱۴ قلم دارو در کشور عربستان ممنوع است که شامل هیرومرفین، آمپول پتیدین، آمپول مرفین، شربت اکسپکترانت کدئین، قرص و آمپول ترامادون، قرص متیل فنیدات، آمپول و قرص بوپرنورفین، آمپول و قرص دیازپام، قرص استامینوفن کدئین، شربت و قرص متادون است.
در صورتی که از زائری مواد مخدر و روانگردان به هر میزان کشف شود، ضمن جلوگیری از ادامه سفر وی، به استناد ماده ۱۷ قانون مبارزه با مواد مخدر در مرحله اول یک الی پنج سال و در مرحله دوم پنج الی ۱۵ سال ممنوع الخروج از کشور خواهد شد.