رپرتاژ آگهی
بهترین خط تولید مواد شوینده
خط تولید شوینده می تواند یکی از بهترین روش ها برای کسب درآمد در ایران باشد. وقتی بیماری کرونا همه گیر شد، مردم بیشتر به مواد شوینده نیاز پیدا کردند. پس یک خط تولید شوینده خوب می تواند سوددهی عالی داشته باشد. از نظر دیگر به تمیز و پاکیزه بودن محیط های عمومی و خصوصی، راه اندازی این خط تولید می تواند موفقعیت آمیز باشد.
برای اینکه شما بخواهید یک خط تولید شوینده با هزینه کم راه اندازی کنید، باید کمی اطلاعات در مورد مواد شوینده بهداشتی و صنعتی بدست آورید. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا بتوانید اطلاعات خود را افزایش دهید.
اگر شما قصد دارید یک خط تولید شوینده راه اندازی کنید باید این نکته را بدانید که مواد شوینده به دو دسته تقسیم می شوند: شوینده های صنعتی و بهداشتی. این دو خط شوینده با هم متفاوت می باشد و قطعا روی هزینه راه اندازی آن هم تاثیر زیادی دارد.
خط تولید شوینده بهداشتی چیست؟
این شوینده های بهداشتی، شوینده هایی هستند که در انواع فروشگاه های بزرگ زنجیره ای یا انواع سوپرمارکت ها به فروش می رسد. این شوینده ها برای همه مردم عرضه می شود البته برای پاکسازی محیط های بزرگ مورد استفاده قرار نمی گیرد، بیشتر در منازل و مراکزهای خدماتی قابل استفاده می شود.
شما برای راه اندازی خط تولید شوینده بهداشتی باید شرایط آن را با استانداردها و قوانینی که توسط وزارت بهداشت تعیین می شود رعایت کنید، در واقع شما باید مجوز های این کار را از سازمان دریافت کنید.
خط تولید شوینده صنعتی چیست؟
راه اندازی تولید شوینده های صنعتی کاربرد بیشتری دارد. شوینده های صنعتی می تواند برای پاکسازی محیط های بزرگ کاربرد داشته باشد. برای مثال رستوران ها، کارخانه ها، فروشگاه های بزرگ، مراکز تجاری چند طبقه و هر محیطی که وسعت بالایی دارد باید با شوینده های صنعتی آنجا را تمیز کرد. این شوینده ها در منازل به صورت شخصی قابل استفاده نمی باشد چون اغلب آن ها در بسته بندی های 4 تا 10 و 20 لیتری تولید می شوند.
برای راه اندازی خط تولید شوینده نیازی به کسب مجوز از وزارت بهداشت نخواهید داشت. در واقع شما می توانید خط تولید خودتان را مجهز کنید و شوینده های صعتی را تولید و عرضه نمایید. این موضوع سرعت روند راه اندازی و هزینه راه اندازی خط تولید را بسیار کاهش می دهد.
فروش انواع مختلف دستگاه پرکن مایعات
دستگاه پرکن مایعات در حقیقت به دستگاهی گفته میشود که مناسب جهت پر کردن حجم و یا وزن مشخصی از مایع با حالات، چگالی و ویسکوزیته متفاوت میباشد. انتخاب انواع دستگاه پرکن مایعات کاری دشوار و پیچیده میباشد، لذا توصیه ما این است که جهت انتخاب صحیح دستگاهی متناسب با محصولتان، حتما با مشاورین ما در این امر مشاوره دریافت نمایید.
هر نوع دستگاه پرکن مایعات مخصوص نوع خاصی از مایعات میباشد که در صورت انتخاب اشتباه دستگاه، ضمن مختل شدن خط تولید، ضررهای مالی جبران ناپذیری نیز متوجه شما خواهد شد.
انواع دستگاه پرکن مایعات
دستگاه های پرکن مایعات مشمول انواع متعددی میباشند که در ادامه برایتان خواهیم آورد:
- پرکن مایعات رقیق (Dilute Liquid Filling)
پرکن مایعات رقیق در انواع زیر ارائه میگردند:
.ثقلی (Gravity Liquid Filling Machine): مناسب جهت مایعات رقیق با سطح عملکردی ساده
.اورفلو یا سر ریز (Overflow Liquid Filling Machine): مناسب جهت مایعات رقیق و نیمه غلیظ باسطح عملکردی پیشرفته
.تری بلوک: مناسب جهت مایعات رقیق، دستگاه ترکیبی از پر کن، شست و شو دهنده بطری، همراه با درب گذار و درب بند
. منوبلوک: مناسب جهت مایعات رقیق، دستگاه ترکیبی از دربند و پرکن
-پرکن مایعات غلیظ (Concentrated Liquid Filling Machine)
پرکن مایعات غلیظ در انواع زیر ارائه میگردد:
ماشین آلات پر کن مایعات غلیظ در انواع زیر قابل ارائه می باشند:
.پمپی (Pump Filling Machine for Thick Liquids): پرکن مایعات غلیظ و دارای ویسکوزیته بالا، با عملکردی ساده
. سیلندر پیستونی (Cylinder Pistone Filling Machine for Thick and Half Thick Fluids): پر کننده مایعات غلیظ دارای عملکرد پیشرفته
. پر کن و درب بند روتاری با لیبل شیرینگ: مناسب محصولات غلیظ، ترکیبی از لیبل شیرینک و پر کن روتاری درب بند
. اسپری پر کننده (Spray Filling Machine): نیمه اتومات و دستی
.اسپری پر کننده خط مستقیم: تمام اتوماتیک
.اسپری پر کننده رفت و برگشت: تمام اتوماتیک
.اسپری پرکننده تک روتار: تمام اتوماتیک
.دستگاه پر کننده ساشه مایعات (Sachet Filling Machine): استیکی یا مدادی با دوخت 3 یا 4 طرفه
.پر کن وکیومی (Vacum Filling Machine)
.بشکه پر کن (Gallone Filling Machines)
.تیوپ پر کن (Tube Filling Machine)
. قوطی پر کن مایعات (Can Filling Machine)
. پرکن مایعات خط مستقیم (Straight Line Filling Machine): مختص مایعات غلیظ و رقیق
. پرکن مایعات غلیظ روتاری
. پرکن مایعات در ظرفهای پلاستیکی: مختص مایعات رقیق وغلیظ
دستگاه لیبل زن بطری آب معدنی
برای معرفی بهتر لیبل زن آب معدنی، بهتره که ابتدا تعریف کاملی از دستگاه لیبل زن بطری داشته باشیم. فرایند لیبل زدن روی محصولات توسط پرینترهای لیبل زن انجام می شود. می توان گفت این پرینترها جدیدترین محصولات هستند که وظیفه درج اطلاعات مورد نظر روی لیبل بطری را دارند. در کارخانه ها و تولیدی ها از پرینتر صنعتی برای حک کردن نوشته و تصاویر روی لیبل استفاده می کنند.
لیبل زن بطری در حقیقت یک پرینتر است که کارکرد آن چاپ اعداد و حروف و بارکد روی لیبل می باشد. این کار با یک حرارتی که به وسیله هد حرارتی دستگاه بوجود می آید و توسط ریبون یا لیبل حرارتی انجام می شود و در نهایت چاپ مورد نظر انجام می شود. تولید کنندگان با استفاده از این وسیله اطلاعاتی از جمله نام، توضیح درباره محصول، برند، کارکردها و نکات لازم را یادآور می شود.
قطعات دستگاه لیبل زن بطری
دستگاه لیبل زن بطری دارای قطعات مختلفی می باشد که هر کدام وظایف خاص خودشان را بر عهده دارد، همچنین خرابی هر دستگاه می تواند روند کار آن را مختل کند.
- غلتک فید و نگهدارنده
- مین برد
- هد حرارتی یا ترمال هد
- نگهدارنده ریبون
- هد حرارتی دستگاه لیبل زن بطری: این قطعه نقاط ریزی دارد که در یک خط قرار می گیرد و بر حسب نوع هدی که دارد تعداد آنها می تواند متفاوت باشد. نوع آن می تواند بین 200 تا 600 متغیر باشد.
- مین برد دستگاه لیبل زن: این بخش به عنوان لیدر دستگاه شناخته می شود و نام دیگر آن مادر برد لیبل زن می باشد. تمام این اهمیت ها به این بر می گردد که این قطعه نقش کلیدی در کل سیستم ایفا می کند و دستور چاپ را به تمامی نقاط می دهد، همچنین این قطعه رهبری ریبون و متد کارکرد و چاپ را نیز انجام می دهد و کار ارتباط بین کیس و لپ تاپ را از یک طریق پورت های ارتباطی لیبل زن توسط مین برد و آی سی هایی که در آن وجود دارند ساماندهی می شود.
- غلتک فیلد: کارایی این غلتک برای ایجاد هماهنگی بین لیبل و ریبون و نیز جابجایی لیبل بطری و ریبون از مخزن می باشد.
- موتور فید: کار این دستگاه کشیدن لیبل هنگام فرایند چاپ و ریبون است.
- نگهدارنده لیبل و ریبون: این دستگاه به گونه ای طراحی شده است که روی یک غلتک قرار بگیرد تا لیبل ها کاملا باز شوند.
* این مطلب رپرتاژ آگهی میباشد و سایت شمانیوز هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.