شمانیوز
شما نیوز

روز نخست سفر وزیر صمت به استان کرمان

وزیر صنعت، معدن و تجارت جهت افتتاح و بازدید از واحدهای صنعتی، معدنی و تجاری به استان کرمان سفر کرده است.

روز نخست سفر وزیر صمت به استان کرمان

به گزارش شمانیوز: در حاشیه نخستین روز اقدامات زیر انجام پذیرفت:

–بازدید وزیر صمت از کارخانه تولید کولر آبی قلعه گنج:

شرکت زیبو فن آور پارس با ظرفیت تولید سالانه ٣١۶۵٠ دستگاه انواع کولر آبی، کولر گازی، پنل و پد خورشیدی مقصد نخستین برنامه سفر وزیر صمت در شهرستان قلعه گنج بود.
 
این واحد تولیدی که از سال ١٣٩٨ با سرمایه گذاری ۵٠ میلیارد ریالی از محل آورده سرمایه گذار و تسهیلات بانکی به بهره برداری رسیده در شهرک صنعتی قلعه گنج واقع شده است.
 
در این واحد تولیدی زمینه اشتغال ٢۶ نفر فراهم شده است و وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید از بخش‌های مختلف این شرکت در گفت‌وگو با مسئولان، دست‌اندرکاران و کارکنان این واحد در جریان پتانسیل ها، موانع توسعه و مسائل و مشکلات آن قرار گرفت.
 

-افتتاح کارخانه کنسانتره کرومیت منوجان:

این مجموعه با ظرفیت تولید سالانه ١۵ هزار تن کنسانتره کرومیت با سرمایه گذاری ٧٩٠ میلیارد ریال از محل آورد سرمایه گذار، از ظرفیت اشتغالزایی ١٠٠ نفر به صورت مستقیم برخوردار است.

این کارخانه در مجاورت معدنی با ذخیره معدنی ١٨٠٠ هزار تن کرومیت در بجگوئیه منوجان قرار دارد.

-دیدار با نخبگان، فعالان اقتصادی و مدیران شهرستان منوجان:

علیرضا رزم حسینی با اشاره به شرایط سخت ناشی از جنگ اقتصادی دشمنان و شیوع بیماری کرونا گفت: ایران فشار های زیادی را طی سالهای گذشته تحمل کرد اما در همین مدت موفق شدیم صادرات ۳۸ میلیارد دلاری و رشد صنعتی ٨درصدی را تجربه کرده و توانایی های بخش خصوصی قدرتمند کشور را به تصویر بکشیم.

وی به رشد بیش از ۵٠ درصدی ٢٧ قلم کالای صنعتی در سال جاری اشاره کرد و افزود: تحول بزرگ معدنی کشور با طرح آزادسازی معادن حبس شده از دیگر اقدامات صورت گرفته در همین شرایط سخت بوده است.

ضرورت تقویت قدرت ملی با مشارکت حداکثری در انتخابات:

وزیر صنعت، معدن و تجارت مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو را متضمن تقویت قدرت ملی کشور دانست و تصریح کرد:رای هر ایرانی در انتخابات آتی موجب تقویت قدرت ملی و نظام مقدس جمهوری اسلامی و همینطور حرکت رو به توسعه کشور در عرصه های مختلف اقتصادی خواهد بود.

وی همچنین با تأکید بر ظرفیتهای کم نظیر شهرستانهای منوجان و قلعه گنج، حضور شرکتهای بزرگ معدنی در این منطقه را موجب ارتقای شاخص های توسعه این شهرستانها دانست و افزود:
ما سرمایه های طبیعی کشور مانند نفت و معادن را برای آبادانی و توسعه پایدار می خواهیم و بدون شک وجود فقر در مناطقی که فعالیت شرکتهای معدنی و صنعتی و نفتی بزرگ برقرار است، امری خلاف توسعه است.
رزم حسینی در پایان با یادآوری طرح های معین اقتصادی در استان کرمان که تحولات بزرگی را در نقاط مختلف این استان بویژه در شهرستانهای قلعه گنج و منوجان رقم زد، خاطر نشان کرد:

شرکت های برتر نقش توسعه گرایی پیرامونی خود را در قالب طرح معین اقتصادی در استان کرمان به خوبی انجام داده اند و باور ما این است که توانمندسازی مردم بویژه در مناطق محروم و کمتر برخوردار جز با نقش آفرینی شرکت های صنعتی و معدنی برتر کشور آن هم از طریق آموزش، راه اندازی کسب و کارهای خرد و کوچک و خانگی و هدایت سرمایه های منطقه ای به سمت رشد و پیشرفت همه جانبه، امکان پذیر نیست.

-افتتاح کارخانه کنسانتره سیلیس و میکرونیزه سیلیس فاریاب:

کارخانه کنسانتره سیلیس و میکرونیزه سیلیس واقع در شهرستان فاریاب با ظرفیت تولید سالانه ١٨ هزار تن کنسانتره سیلیس و با سرمایه گذاری ۵٠٠ میلیارد ریال از محل آورد سرمایه گذار، دارای ظرفیت اشتغالزایی ٧٠ نفر به صورت مستقیم می باشد.

-افتتاح کارخانه کنسانتره طلای فاریاب

-بهره برداری از کارخانه مس سرگز:

کارخانه مس سرگز توسط شرکت طلایه داران مس جیرفت در بخش اسفندقه شهرستان جیرفت احداث گردیده است.

این مجموعه با ظرفیت تولید سالانه ١۵ هزار تن کنسانتره مس و با سرمایه گذاری ٣۵٠٠ میلیارد ریال از محل آورد سرمایه گذار راه اندازی شده است.

این واحد تولیدی با ظرفیت اشتغالزایی ٣٠٠ نفر به صورت مستقیم در مجاورت معدنی با ذخیره معدنی ٢٩۶٧ تن قرار گرفته است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن بهره برداری از این طرح معدنی در شهرستان جیرفت در خصوص مهمترین ظرفیتها و پتانسیلهای این مجموعه با مدیران و کارگران شاغل در آن گفتگو و دستورات لازم را در جهت تسهیل شرایط تولیدی آن صادر نمود.

-بهره‌برداری از کارخانه آرد الماس:

کارخانه آرد الماس واقع در شهرک صنعتی شماره ٢ جیرفت، با ظرفیت تولید سالانه ۶٠ هزار تن انواع محصولات آرد می باشد.

این واحد تولیدی با سرمایه گذاری ۵٠٠ میلیارد ریال از محل آورد سرمایه گذار و تسهیلات بانکی راه اندازی شده است.

کارخانه آرد الماس ٣۴ نفر را به صورت مستقیم مشغول به کار نموده و امکان توسعه و تکمیل زنجیره تولید را نیز دارا می باشد.
 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه افتتاح این کارخانه با مدیر، کارکنان و کارگران شاغل در مجموعه به گفتگو پرداخته و در خصوص تسهیل مسیر تولید و رفع موانع توسعه فعالیت آن دستورات لازم را خطاب به معاونین و مدیران همراه صادر نمود.

شایان ذکر است وزیر صنعت، معدن و تجارت با همراهی جمعی از معاونان و مدیران وزارت صمت، استاندار، نمایندگان مجلس، مسئولان استانی و شهرستانی در سفر دو روزه به استان کرمان، برنامه های متعدد بازدید و بهره برداری از واحدهای مختلف صنعتی و معدنی و همچنین دیدار با فعالان اقتصادی، صنعت گران و معدن کاران را در نقاط مختلف استان را در دستور کار دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied