شمانیوز
شما نیوز

تکلیف عیدی سهامداران سهام عدالت چه شد؟

هرچند حدود یک هفته از زمان اعلام عیدی دولت به صاحبان سهام عدالت مبنی بر آزادسازی ۶۰ درصد سهام عدالت می‌گذرد اما هنوز امکان فروش ۳۰ درصد دوم سهام عدالت مهیا نیست. علت چیست؟

تکلیف عیدی سهامداران سهام عدالت چه شد؟

هرچند حدود یک هفته از زمان اعلام عیدی دولت به صاحبان سهام عدالت مبنی بر آزادسازی ۶۰ درصد سهام عدالت می‌گذرد اما هنوز امکان فروش ۳۰ درصد دوم سهام عدالت مهیا نیست. علت چیست؟

مدتی پیش رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفته دومین مرحله از آزادسازی سهام‌عدالت در روز عید غدیر انجام خواهد شد و مشمولان این سهام علاوه بر ۳۰ درصدی که اکنون می‌توانند به فروش برسانند قادر به فروش ۳۰ درصد دیگر خواهند بود. این خبر همان عیدی دولت به دارندگان سهام عدالت بود.

اما هرچند حدود یک هفته از زمان اعلام عیدی دولت به صاحبان سهام عدالت مبنی بر آزادسازی ۶۰ درصد سهام عدالت می‌گذرد اما هنوز امکان فروش ۳۰ درصد دوم سهام عدالت مهیا نیست.

خیلی از مخاطبان در پیام‌هایی نوشته‌اند:

«عیدی چی شد؟اینهمه گفتن عیدی.»

« قرار بود بهمون عیدی بدن. اما هنوزم خیلی از بانک‌ها وکارگزاری‌ها پولمونو ندادن‌. بانک صادرات توی دو مرحله برام ۵۴۰ریخته‌. کی میخواین پول مردم رو بدید»!

«این عیدی که میگفتید چی شد؟ نه به بانک میشه سهام رو فروخت نه به کارگزاری این چه وضعشه؟؟؟ ملت ما همینه فقط حرف میزنن بدون زیر ساخت.»

«۳۰ درصد دوم کجا آزاد شده؟ سهام قرار بود عید باز بشه از ۱۸مرداد تا امروز هرچی درخواست میدم میگه تکراریه. رفتیم کافینت میگه سایت بسته است.»

«درخواست ثبت نمیشه. رفتم بانک، بانک‌ها میگن هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده. الان ما چیکار کنیم؟؟»

«منم از طریق کارگزاری بانک پاسارگاد نمیتونم ۳۰ درصد دوم سهامم رو بفروشم.»

« ۲روز هست میرم بانک صادرات برای فروش ۳۰ درصد دوم. بهم میگن سایت بسته هست.»

نظرات بیشتر را در گزارش واگذاری ۳۰ درصد دوم سهام عدالت می‌توانید بخوانید.

اما مشکل آزادسازی ۳۰ درصد دوم سهام عدالت چیست؟

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در این خصوص توضیح داد: مشکل کارگزاری‌هایی که نمی‌توانند درخواست‌های فروش ۳۰ درصد دوم را ثبت کنند به به‌روزرسانی نکردن سیستم‌های آنها برمی‌گردد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که کانون کارگزاران باید بر عملکرد کارگزاری‌ها نظارت داشته باشند.

همچنین یک منبع آگاه در این خصوص گفت: مشکل ثبت درخواست فروش سهام عدالت از طریق کارگزاری‌ها در شرکت‌های برخط (OMS) است، به طور مثال یکی از مشکلات این است که کارگزاری یک بانک دولتی، پول شرکت خدمات دهنده را پرداخت نکرده و این شرکت هم سیستم خدمات‌رسان را قطع کرده است.

 
منبع: تجارت نیوز
 
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۴ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied