شمانیوز
شما نیوز

برای نخستین بار و به دلیل شرایط کرونایی ؛

نشست خبری مدیران تامین اجتماعی قم بصورت مجازی برگزار شد

نخستین نشست خبری مجازی مدیران تامین اجتماعی قم که به مناسبت هفته تامین اجتماعی و با هدف ارائه گزارش عملکرد مدیران بیمه ای و درمان و تبیین برنامه های عملیاتی بصورت مجازی و در بستر آپارات با استقبال گسترده رسانه های استان برگزار شد.

نشست خبری مدیران تامین اجتماعی قم بصورت مجازی برگزار شد

به گزارش شمانیوز و به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، علی اصغر دادخواه، مدیرکل تامین اجتماعی قم، در این نشست خبری از تحقق ۱۰۰ درصدی الکترونیکی سازی پرونده های تامین اجتماعی قم خبر داد و گفت: با تلاش همکاران و در راستای تحقق دولت الکترونیک در حوزه تامین اجتماعی ، اسکن 300 هزار پرونده بصورت کامل انجام شد.

 دادخواه با بیان اینکه ۲۵۰ میلیارد تومان طلب تامین اجتماعی قم از کارفرمایان است، گفت: ۶۰ درصد از این رقم مربوط به جرایم بیمه‌ای است و کارفرمایان تا پایان تیرماه سال جاری مهلت دارند تا با مراجعه به سامانه تامین اجتماعی درخواست خود را نسبت به قانون بخشودگی صد در صدی جرایم بیمه ای ثبت کنند.

مدیرکل تامین اجتماعی قم با بیان این که ۳۰ خدمت تامین اجتماعی در طرح ۳۰۷۰ در قالب دولت الکترونیک، غیرحضوری شده که باعث کاهش ۷۰ میلیون بار مراجعه طی یک سال شده است افزود در گام دوم این طرح ۱۸ خدمت دیگر غیرحضوری می شود و در مجموع ۹۰ میلیون بار از مراجعه مردم به دفاتر تامین اجتماعی کاسته خواهد شد که قبل از اجرای طرح ۳۰۷۰ ماهانه ۱۲۰ هزار تن برای تمدید دفترچه های درمانی خود به دفاتر تامین اجتماعی مراجعه می کردند.

دادخواه یادآور شد: بیمه خبرنگاران مشمول کمک دولت است و در صورتی که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نام این افراد را به سازمان تامین اجتماعی اعلام کند از تسهیلات بیمه ای بهره مند می شوند.

وی ابراز کرد: قبل از شروع کرونا ۲ هزار و ۵۰۰ دریافت کننده بیمه بیکاری در قم ثبت شده بود که این آمار پس از کرونا به ۸ هزار نفر افزایش یافت و هم اکنون این رقم به ۲ هزار و ۱۰۰ تن کاهش یافته است.

مدیرکل تامین اجتماعی قم همچنین ابراز داشت: بازرسان اداره کل تامین اجتماعی قم در راستای حمایت از تولید صرفا از کارگاه هایی بازدید می کنند که کمتر از ۵۰ نفر نیروی کار داشته باشند و کارگاه های بزرگ تولیدی از بازرسی تامین اجتماعی معاف شده اند.

دادخواه ابراز داشت: بیمه شدگان تامین اجتماعی در صورت ابتلا به بیماری کرونا با مراجعه به مراکز ملکی تامین اجتماعی می توانند از خدمات درمانی بصورت رایگان بهره مند شوند.

وی اظهار داشت: ۳۰۰ هزار پرونده الکترونیک در تامین اجتماعی قم، اسکن و بایگانی های کاغذی، حذف و پرونده الکترونیک در این استان به صورت صد در صد عملیاتی شده است.

مدیرکل تامین اجتماعی قم ابراز کرد: بیمه کارگران ساختمانی در قم بهترین وضعیت را نسبت به استانهای دیگر دارد و تعداد افراد بیمه نشده در این حوزه اندک است و کمبود اعتبارات ریالی مهمترین چالش بیمه شدگان ساختمانی است و کارگران ۷ درصد از حق بیمه را پرداخت می کنند. در حال حاضر ۱۱ هزار میلیارد تومان تراز منفی در خصوص بیمه شدگان کارگران ساختمانی در قم ثبت شده است.

وی اضافه کرد: در صورتی که مصوبه جدید سازمان تامین اجتماعی کشور در خصوص بیمه کارگران ساختمانی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب شود، تمام فعالان این حوزه در سال جاری تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

داوود علیمحمدی، مدیر درمان تامین اجتماعی قم هم در این نشست خبری گفت: با توجه به اینکه تعداد تخت‌های بیمارستانی قم با بهره‌برداری از طرح‌های جدید به زودی به یکهزار تخت می‌رسد ساخت بیمارستان جدید تامین اجتماعی به صرفه نیست و بهترین راهکار خرید خدمت از وزارت بهداشت برای درمان بیمه شدگان است.

علیمحمدی افزود: سالانه بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه درمان تامین اجتماعی قم است و هر بیمه شده تامین اجتماعی سالانه حدود ۷۰۰ هزار تومان بصورت متوسط برای مباحث درمانی خود استفاده می‌کند.

به گفته وی، سال گذشته ۷۰ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بیمارستان‌های قم پذیرش شدند که ۱۰ هزار تن از آنها در بیمارستان امام رضا(ع) و بقیه در سایر مراکز درمانی بستری شدند و اداره کل تامین اجتماعی ۹۰ درصد از هزینه های درمان آنها را پرداخت کرده‌است و حدود ۸۰ درصد از بودجه درمان تامین اجتماعی قم در قالب خرید خدمت از مراکز طرف قرارداد هزینه می‌شود.

وی  گفت: رایگان شدن درمان بیماران بالای ۶۵ سال به بالا، درمان رایگان بیماران درشهرهای تابعه فاقد بیمارستان تامین اجتماعی، ۱۳ برابر شدن تجهیزات پزشکی و راه اندازی نسخه الکترونیک از دستاوردهای سال ۹۹ تامین اجتماعی قم است.

مدیر درمان تامین اجتماعی قم ابراز کرد: صدور نسخه الکترونیک از ۵ درصد در پایان سال ۹۸ به ۹۸ درصد در پایان سال ۹۹ ارتقا پیدا کرده‌است.

به گفته وی، در استان ۸۵۰ مرکز طرف قرارداد تامین اجتماعی وجود دارد و فعالیت این مراکز از طریق بازرسان اداره کل تامین اجتماعی استان دنبال و رصد می‌شود.

علیمحمدی یادآور شد: هزینه‌های درمان ناباوری به صورت کامل مشمول حمایت‌های بیمه‌ای نمی‌شود اما بخشی از درمان آن با حمایت‌های بیمه‌ای صورت می‌پذیرد.

مدیر درمان تامین اجتماعی قم اظهار کرد: حذف دفترچه‌های درمانی به معنای گران‌تر شدن دارو در داروخانه‌ها نیست و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلف آن را گزارش کنند.همچنین ساخت و توزیع اولیه دارو بر عهده وزارت بهداشت است و تحریم‌های خارجی بصورت مقطعی سبب کمبود برخی داروها شده‌است.

درحال حاضر ۷۸۳ هزار بیمه شده زیر پوشش تامین اجتماعی قم هستند؛ تامین اجتماعی در قم با ۴ شعبه اصلی، ۲ شعبه اقماری، ۵ کارگزاری رسمی و ۴ مرکز ملکی درمانی، ۱۸ خدمت بیمه‌ای و درمانی به مخاطبانش ارائه می‌کند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied